VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

VAD HÄNDER MED MIN REMISS?

När en remiss skrivs vid ditt besök skickas den till ditt försäkringsbolag som kommer hantera den vidare. På vissa av våra mottagningar kan du få en remiss för drop-in röntgen, kolla vad som gäller på din ort. Om du är privat patient finner du information här.

HUR BOKAR JAG TID FÖR PROVTAGNING?

Har du köpt en provtagning hos någon av våra samarbetspartners är du välkommen att boka tid hos oss. Finns din vårdgivare inte med som en som en partner till oss kan vi tyvärr inte hjälpa dig med din provtagning.

JAG HITTAR INGA LEDIGA TIDER FÖR PROVTAGNING!

Ibland blir vi fullbokade på våra kliniker. Pröva kolla nästföljande vecka om det finns tider som passar dig där

JAG HAR EN FRÅGA GÄLLANDE HUR JAG SKA FÖRBEREDA MIG FÖR MIN PROVTAGNING!

Har dina prover blivit ordinerade av läkare på Encia kontaktar du oss via formuläret nedan. Om du har beställt en provtagning via en av våra samarbetspartner kontaktar du dem för att få svar på dina frågor.

JAG ÄR STICKRÄDD OCH SVÅRSTUCKEN, HUR FÖRMEDLAR JAG DETTA INFÖR MITT BESÖK?

När du bokar din tid till oss kan du ange relevant information i din bokning. Sköterskan du träffar kommer då ta detta i beaktande när du kommer till oss för din provtagning.

HUR FÅR JAG MITT PROVSVAR?

Har du kommit till Encia via en av våra partners kontaktar du dem för att få ditt provsvar. Är du patient hos Encia kommer vi kontakta dig för att meddela dig dina provsvar.

Har du en fråga som du inte finner svar på ovan?