top of page

Samarbeta med oss

Ensam är inte stark. Vi på Encia tror att samarbete är vägen framåt för att kunna leverera bästa möjliga förutsättningar för att förbättra vården för både vårdgivare och pateinter. 

Remittera patienter till Encia

Encia samarbetar med nästa alla försäkringsbolag i Sverige. Utöver försäkringsbolag så tar Encia även emot patienter och remisser från andra fysiska och digitala vårdgivare. Vi erbjuder läkarbesök, undersökningar, provtagning och kirurgi. 
 

Är du i behov av av remittera patienter till Encia för att utöka din geografiska räckvidd eller bredda ditt vårdutbud? Kontakta oss och beskriv dina behov. 

Bli vårdgivare i vårt nätverk

Encia finns på mer än 10 orter i Sverige och letar ständigt efter att växa. Är du vårdgivare och vill ansluta dig till vårt nätverk för att öka ditt patientflöde och ta del av nya möjligheter? Kontakta oss och beskriv din verksamhet lite närmare.

Vill du synas i våra väntrum?

Vill du  exponera din tjänst eller produkt för över 30 000 unika besökare per år med en genomsnittlig exponeringstid på två minuter? Genom att synas på skärmar i våra väntrum kan du enkelt nå ut till en behovsspecifik målgrupp men minimal konkurrens om uppmärksamhet.  Vi erbjuder möjlighet att synas under kortare perioden för exempelvis kampanjer men även under längre perioder för att öka medvetenhet om ditt varumärke, produkt eller tjänst. 

Doctor's Desk

Hyr behandlingsrum på någon av våra kliniker

Encias har kliniker på fler än 10 orter runt om i Sverige och har lediga behandlingsrum för uthyrning. Är du läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, psykolog eller tillhör annat vårdyrke och är i behov av ett behandlingsrum på en etablera klinik.

 

Kontakta oss för att höra mer om var det finns lediga behandlingsrum tillgängliga.

bottom of page